مخصصان تغذیه می گویند: سبزی ریحان از مسمومیت های غذایی پیشگیری می کند و مانند دیگر سبزیهای تازه، سرشار از ویتامین های مختلف است و هرچه تازه تر باشد ویتامین آن نیز بیشتر است.
دیگر خواص ریحان:
- معده را تقویت می کند و دستگاه گوارش را ضدعفونی و تمیز می نماید.
- آرام بخش است. سرفه را تسکین می دهد و سردرد را از بین می برد.
- به هضم غذا کمک و از یبوست جلوگیری می کند.
- اگر به حرکت تند ماشین حساسیت دارید، خوب است در مسافرت های طولانی چند شاخه ریحان با خود بردارید و استشمام نمایید تا به سردرد و اضطراب مبتلا نشوید.
- بذر ریحان برای رفع یبوست خوب است و لعاب این بذر برای بیماریهای سوزاک و اسهال خونی مفید است.