طبق تحقیقات جدید به دست آمده در واشنگتن، افرادی که در رژیم غذایی به میزان کافی میوه مصرف می کنند، به اضافه وزن و چاقی دچار نمی شوند.
نشریه امریکایی تغذیه بالینی در این باره می نویسد: کاهش میزان مصرف چربی و افزایش میزان مصرف میوه در رژیم غذایی روزانه نقش قابل توجهی در حفظ تناسب اندام افراد دارد.
نتایج مطالعات شش ساله پژوهشگران دانشگاه کیک در کانادا درباره 248 فرد بالغ نشان داد افرادی که در طول مدت مطالعه به تدریج میزان مصرف خود را در روز افزایش داده اند و همچنین از لبنیات و غذاهای کم چرب استفاده کرده اند در پایان مدت پژوهش از تناسب اندام بهتری در مقایسه با دیگران برخوردار بوده اند.