سرفصل و مدت زمان دروس که بايد افراد مشمول در دوره اصلي و بازآموزي بگذرانند.
ردیف |
سر فصل |
مدت زمان |
|
1 |
تعاریف و مفاهیم بهداشتی ، اصول بهداشت فردی و رفتارهاي غير بهداشتي، خود مراقبتی |
2 ساعت |
|
2 |
قوانين و مقررات و آیین نامه ها |
4 ساعت |
|
3 |
بهداشت مواد غذايي |
4 ساعت |
|
4 |
بیماری های واگیر و غیر واگیر |
بيماريهاي پوستي ، ريوي ، ایدز و هپاتیت |
4 ساعت |
بيماريهاي روده اي و انگلي |
|||
بيماريهاي مشترك بين انسان و دام |
|||
5 |
ايمني و انضباط محل كسب و پيشگيري از بروز حوادث درمحيط كار پیشگیری بیماری های محیط کار وكمكهاي اوليه |
2 ساعت |
|
6 |
بهداشت آب و فاضلاب |
2 ساعت |
|
7 |
کنترل ناقلین و مدیریت پسماند |
2 ساعت |
|
8 |
روشهای گند زدایی ابزار کار و محیط کار |
2 ساعت |
|
9 |
کنترل دخانیات و بهداشت هوا |
2 ساعت |
|
10 |
مدیریت اجرایی پسماند |
24 ساعت |
|
11 |
بهداشت در میکرو پیگمنتشن |
12 ساعت |
|
جمع کل |
60 ساعت |
سرفصل و مدت زمان دروس که بايد افراد مشمول در دوره اصلي و بازآموزي بگذرانند.
ردیف |
سر فصل |
مدت زمان |
|
1 |
تعاریف و مفاهیم بهداشتی ، اصول بهداشت فردی و رفتارهاي غير بهداشتي، خود مراقبتی |
2 ساعت |
|
2 |
قوانين و مقررات و آیین نامه ها |
4 ساعت |
|
3 |
بهداشت مواد غذايي |
4 ساعت |
|
4 |
بیماری های واگیر و غیر واگیر |
بيماريهاي پوستي ، ريوي ، ایدز و هپاتیت |
4 ساعت |
بيماريهاي روده اي و انگلي |
|||
بيماريهاي مشترك بين انسان و دام |
|||
5 |
ايمني و انضباط محل كسب و پيشگيري از بروز حوادث درمحيط كار پیشگیری بیماری های محیط کار وكمكهاي اوليه |
2 ساعت |
|
6 |
بهداشت آب و فاضلاب |
2 ساعت |
|
7 |
کنترل ناقلین و مدیریت پسماند |
2 ساعت |
|
8 |
روشهای گند زدایی ابزار کار و محیط کار |
2 ساعت |
|
9 |
کنترل دخانیات و بهداشت هوا |
2 ساعت |
|
10 |
مدیریت اجرایی پسماند |
24 ساعت |
|
11 |
بهداشت در میکرو پیگمنتشن |
12 ساعت |
|
جمع کل |
60 ساعت |