آموزشگاه بهداشت پیام سلامت

کشک منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است

کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر است که تنها در ایران یافت می شود. کشک به روش سنتی از جوشاندن، غلیظ کردن یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند تهیه می شود یا از ماست بدون چربی تهیه می شود.

کشک با حجم کم، ماده غذایی معجزه آسایی است و همه خواص شیر را دارا است و کلسیم، نمک و ویتامین دارد.

خواص درمانی کشک

  • اسیدهای آلی کشک، ضدعفونی کننده دستگاه گوارش (معده و روده کوچک و بزرگ) است.
  • کلسیم بالا و فسفر کشک در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر است.
  • کشک غذایی نفخ آور و سفت کننده است به همین دلیل برای هضم راحتتر آن نعنای خشک استفاده می کنند.
  • کشک غذایی مقوی است که گرسنگی را کاهش می دهد.

 

توصیه های پزشکی

  • با توجه به این که کشک یکی از منابع بسیار غنی پروتئین حیوانی است، محیط مناسبی برای رشد و ازدیاد میکرو ارگانیزم های مختلف است که اغلب سبب مسمومیت های شدید و حتی مرگ می شود. بنابراین توجه به این موارد لازم است:
  1. از کشک های بسته بندی شده (پاستوریزه) که دارای برچسب و مجوز بهداشتی است استفاده نمایید.
  2. کشک را در یخچال نگهداری کنید و از مصرف کشک مایع خودداری کنید و در صورت استفاده، 20 دقیقه آن را بجوشانید تا میکروارگانیزمهای آن کاهش یابد.

اطلاعات تماس

آموزشگاه بهداشت اصناف پیام سلامت

آدرس: تهران - خیابان آزادی - انتهای خیابان جیحون - ابتدای خیابان رنجبر - پلاک 39

تلفن: 02155759656

همراه: 09122150626

نماد اعتماد

logo-samandehi نمایش مجوز فعالیت